Stand van zaken

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van het project. Het project bevindt zich nog in een pril stadium. De eerste gesprekken met omwonenden zijn gevoerd om hen te informeren en vragen die zij hebben zoveel mogelijk te beantwoorden.

We vullen deze pagina steeds aan met nieuwe informatie en relevante documenten met betrekking tot Zonnepark Wildervank. Als u hiervoor suggesties hebt, dan horen wij dat graag via info@zonneparkwildervank.nl.

We hebben ook een pagina gemaakt waar we veel gestelde vragen proberen te beantwoorden. Dat zijn vragen over zonne-energie in het algemeen, over het initiatief Zonnepark Wildervank en over de initiatiefnemer(s). De pagina met veel gestelde vragen vindt u hier.

Planning

Op dit moment hebben we nog geen uitgewerkte planning. In oktober 2020 zijn we persoonlijk bij direct omwonenden langs geweest om heb te informeren.  Op 2 november is er een digitale informatiebijeenkomst geweest. Daarna hebben diverse omwonenden en ge├»nteresseerden zich aangemeld voor de werkgroep. De werkgroep is in januari 2021 gestart.