Digitale informatieavond op 2 november

26 oktober 2020

Op 2 november 2020 houden we een digitale informatieavond over Zonnepark Wildervank. We informeren u graag over ons idee voor een zonnepark tussen de N33 en de Wildervanksterdallen.

Digitale Informatieavond

Op 2 november 2020 houden we een digitale informatieavond over Zonnepark Wildervank. We informeren u graag over ons idee voor een zonnepark tussen de N33 en de Wildervanksterdallen. Tijdens de digitale bijeenkomst willen we u meenemen in onze werkwijze, de manier waarop wij u en uw omgeving betrekken, de mogelijkheden voor lokaal mede-eigenaarschap en de landschappelijke inpassen. Uiteraard is er ook alle ruimte voor uw vragen en opmerkingen.

Onze voorkeur gaat uit naar een fysieke bijeenkomst, maar vanwege de huidige corona-richtlijnen, kiezen we voor een digitale bijeenkomst.

De informatieavond wordt gehouden op

Maandag 2 november

Vanaf 19.30 uur.

We gebruiken hiervoor het programma Microsoft Teams.

Aanmelden verplicht

Omdat we een digitale informatieavond houden, dient u zich vooraf aan te melden. Aanmelden kan door te mailen naar info@zonneparkwildervank.nl

Als u zich heeft aangemeld, krijgt u uiterlijk om 12.00 uur op de dag van de informatieavond zelf een e-mail van ons met daarin een link waarmee u kunt deelnemen aan de videovergadering en verdere instructies. (Let op: Deze mail kan mogelijk in uw spamfilter terecht komen.)

 

Na de informatieavond plaatsen we de presentatie en een verslag van de bijeenkomst op onze website.